Osmaniye Yangın : Osmaniye'de seyir halindeki araçta yangın çıktı - Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Osmaniye Yangın : Osmaniye'de seyir halindeki araçta yangın çıktı - Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye son dakika haberleri : Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Bir yangın haberi de osmaniye'den.

Osmaniye'de mezarlıkta çıkan yangın kontrol altına alındı ...
Osmaniye'de mezarlıkta çıkan yangın kontrol altına alındı ... from foto.haberler.com
Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi.

19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ...
Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ... from i4.hurimg.com
Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı.

Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye son dakika haberleri : Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını.

Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Osmaniye'de Kağıt Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika
Osmaniye'de Kağıt Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme:

En son osmaniye yangın haberleri anında burada.

Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code